Lamellendak

Een mooi afsluitbaar plafond met roteerbare lamellen waardoor zelf de lichtinval en ventilatie te bepalen is; een mooie oplossing voor veel situaties!
(Kijk bij onze projecten voor nog meer voorbeelden van lamellendaken)

 lamellendak Lamellendak

Bescherm uzelf van overmatig zonlicht, regen, wind of koude en geniet!

Deze moderne en praktische lamellen-terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai.

Genieten van een optimaal leefcomfort, ongeacht het weer!

Wanneer u tijdens een regenbui de lamellen sluit, geniet u extra regenbescherming. De gepatenteerde lamellen zijn zo ontwikkeld dat, indien de lamellen opendraaien na een regenbui, het water afgevoerd wordt naar de zijkant, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft.
De zijden kunnen voorzien worden van beweegbare wandelementen die aanvullende beschutting realiseren.

Uitmuntend gebruikscomfort!

Dankzij verschillende opties kan het terras van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruikt worden. Zo wordt een extra leefruimte gecreëerd. De lamellenoverkapping kan voorzien worden van verlichting, verwarming en luidsprekers.
Een regen- en windsensor zorgen voor extra gebruiksgemak.

Doordacht design!

Aan de kwaliteit van afwerking is veel aandacht besteed. Bevestigingsonderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar, en alle elektrische kabels kunnen worden weggewerkt. Door de toegepaste topmaterialen en het ontwerp van ons lamellendak wordt het onderhoud beperkt tot een minimum, terwijl een uitzonderlijke duurzaamheid gegarandeerd wordt.