Prijzen serres

Serres voor eerlijke prijzen en uitstekende kwaliteit!

Serre Exclusief staat bekend om zijn service. Wij nemen de tijd voor u en komen uiteindelijk met een mooie serre tegen een mooie prijs. Serre Exclusief maakt een inventarisatie van uw wensen en gaat daarmee aan de slag. Vervolgens rolt er een pasklaar concept uit dat wij voor u uit gaan werken. Serre Exclusief is een kei in serrebouw en wij zijn daarnaast sterk in het ontwerpen en bouwen van veranda’s. De kosten voor een mooie serre hoeven niet de pan uit te rijzen. U kiest bewust voor de expert. Toch zijn wij niet duur. Voor onze serre rekenen wij eerlijke prijzen, durven wij te stellen. Hier meer over onze serres en veranda’s.
Vakwerk, maatwerk, daarmee zorgen wij keer op keer voor enthousiaste reacties onder onze klanten. Serre Exclusief staat voor eerlijke prijzen, de beste kwaliteit en uitstekende service!

Geïnteresseerd in onze serre en de prijzen die wij hanteren? Neem gerust contact met ons op. Vraag een vrijblijvende richtprijs offerte op of maak een afspraak met ons! Bellen kan natuurlijk ook, onze contactgegevens vindt u hier.