Vacatures

Werken bij Serre Exclusief

Bij Serre Exclusief werk je met hoge kwaliteitsproducten in een top team waar alles top georganiseerd is. We besparen niet op de tools die je nodig hebt om je werk uit te voeren. Je krijgt wat je nodig hebt.

We werken in een klein team waar een hele goede sfeer heerst en waar we ècht wat voor elkaar over hebben. Het is er gezellig en gemoedelijk. We kennen elkaar goed en drinken op vrijdagmiddag gezellig samen een biertje om de week af te sluiten.

Serre Exclusief valt onder de CAO Metaal en Techniek, waardoor ook de arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn.

Zie jij het zitten om in zo’n team te werken? Solliciteer dan op één van onderstaande vacatures.

 

ALLROUND SERREMONTEUR

Op locatie plaatsen van exclusieve serres, veranda’s en tuinkamers.

 locatie Vacatures     Oost en midden NL    klokje Vacatures     40 uur p/w    niveau Vacatures   LBO/MBO Bouwkunde

Wat je je vrienden vertelt dat je doet:
Ik plaats exclusieve maatwerk serre’s, veranda’s en tuinkamers in oost en midden Nederland.

Hoe zit je werkdag er uit?
Je werkdag begint als je de sleutel omdraait van je Mercedes 6-cilinder bedrijfswagen. In je aanhanger staat een prachtige en exclusieve maatwerk serre die jij straks mag monteren en plaatsen bij een verwachtingsvolle klant. Je wordt al enthousiast van het idee dat je straks samen met je collega, op een locatie waar je nog nooit geweest bent, samen een exclusief product mag plaatsen. Èn dat je ongetwijfeld technische bouwkundige uitdagingen tegen gaat komen, die je allemaal zelfstandig weet op te lossen. Geen enkele serre, veranda of tuinkamer is immers hetzelfde! Een ding is wel hetzelfde; elke dag is uitdagend en afwisselend!
Eenmaal op locatie bespreek je, onder het genot van een kop koffie, met de klant wat je die dag allemaal gaat doen. Je keurige uitleg geeft de klant een goed gevoel, want je weet op alle vragen een goed antwoord te geven. Eenmaal aan de slag plaats je samen met je collega(‘s) de serre, veranda of tuinkamer. Je stopt niet voordat de serre volledig volgens de wens van de klant staat. Eventuele onvoorziene zaken los je in overleg met de klant gelijk op. Gemiddeld ben je zo’n 1-3 weken bezig met de klus Na afronding kijk je op met trots naar het eindresultaat. Zo had je het zelf thuis ook gedaan! Je hebt een blije klant voorzien van een exclusief top product! Tevreden stap je in je auto en rijd je naar huis.

 Serremonteur Vacatures

Wie ben jij?
Je bent handig en hebt technisch inzicht. Je hebt affiniteit met de bouw. Hoewel we open staan voor kandidaten die geen directe ervaring in de bouw hebben, heb je wel een pré als je wat jaren ervaring hebt in de bouw. Je bent toe aan een echte mooie nieuwe uitdaging. Een uitdaging waarbij je elke dag mag werken met mooie en exclusieve producten. Om je werk goed te kunnen doen heb een bouwkundige of technische opleiding gevolgd. Je hebt ervaring met nauwkeurige bouw- en timmerwerkzaamheden. Door het plaatsen van een serres, veranda’s of tuinkamers zul je er achter komen dat je op de millimeter nauwkeurig moet kunnen werken. Je kunt goed zelfstandig werken maar ook zeker in teamverband en je weet iedere technische uitdaging zelfstandig op te lossen. Je communiceert van nature netjes en correct, omdat je weet dat je het visitekaartje van Serre Exclusief bent.

Ben jij de top kandidaat die wij zoeken? Mail dan snel je CV en motivatie naar [email protected] t.a.v. Jessica van den Bos. Ook als je geen ervaring hebt in de bouw, nodigen we je uit om te solliciteren. Affiniteit met de bouw en technisch inzicht is voldoende. Wij leiden je verder op!

_____________________________________________________

PROJECTLEIDER / WERKVOORBEREIDER

Door jou draait alles als een geoliede machine

 locatie Vacatures     Borne    klokje Vacatures     40 uur p/w    niveau Vacatures   MBO Bouwkunde

 

Wat je je vrienden vertelt dat je doet:
Nadat een klant een serre gekocht heeft, zorg ik ervoor dat alles geregeld wordt rondom productie en plaatsing van de serre bij de klant.

Hoe zit je werkdag er uit?
Nadat onze verkoper een serre verkocht heeft, begint je avontuur. Nadat je de nodige documenten ontvangen hebt lees je deze goed door. Je wilt de details van binnen en buiten kennen. Binnen één week ga je bij de klant langs om in te meten. Als je de maatvoering in beeld hebt, bepaal je de technische details en bespreek je dit met de tekenaar, die vervolgens aan het werk kan. Maar soms teken je zelf ook. Als de technische tekening klaar is stuur je die naar de klant. Zo blijft de klant perfect op de hoogte. Vervolgens bestel je de benodigde materialen die nodig zijn om die prachtige serre te produceren. Je controleert de orderbevestigingen en neemt ondertussen contact op met onderaannemers, die je gaan helpen om de klus te klaren. Als je alle data binnen hebt, maak je de planning definitief. Je neemt contact op met de klant en informeert deze over de start van de werkzaamheden. Als de serre geproduceerd is, doe je nog een laatste check, voordat de serre op transport gaat naar de klant. Als je collega’s van de montage de serre geplaatst hebben, doe jij de bouwkundige controle. Je levert het werk op en viert samen met de klant dat je de klus geklaard hebt. Weer is Nederland een mooie serre rijker! Komt er nog nawerk of meerwerk? Dan regel jij dat ook. Totdat de klant tevreden is.

Waar ben jij goed in?
Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het succes van het project. Alle ogen zijn dan op jou gericht. Men weet dat als jij iets regelt, het zeker goed komt. De uitdaging zit in de complexiteit van het geheel. Je leert snel zodat je ook snel inzicht krijgt in serrebouw, bouwkundige zaken èn planning. De opleiding MBO Bouwkunde heeft een pré omdat deze goed aansluit bij de werkzaamheden. Maar minstens net zo belangrijk zijn je persoonlijke kwaliteiten. Je voelt je het prettigst als je overzicht hebt en je het geheel zelf strak kunt organiseren. Je werkt graag gestructureerd en doet er alles aan om de planning te halen. Daarbij ben je prettig en sociaal persoon, die makkelijk switch tussen de collega, klant en leverancier. Je haalt je beoogde resultaten en houdt iedere partij tevreden tijdens het project.

Ben jij de top kandidaat die wij zoeken? Mail dan snel je CV en motivatie naar [email protected] t.a.v. Jessica van den Bos.

_____________________________________________________

PRODUCTIEMEDEWERKER ALUMINIUM KOZIJNEN

 Monteur Vacatures

Voor het produceren van aluminium ramen deuren en kozijnen zijn wij op zoek naar een nauwkeurige technische productiemedewerker. Je werkzaamheden bestaan uit het zagen, assembleren en afmonteren van de kozijnen zodat jouw werk op weg kan naar de klant. Dit alles doe je met behulp van technische tekeningen. Jouw technische kennis en opleiding sluiten daar goed bij aan. Daarbij ben je een prettig en sociaal persoon i.v.m. de omgang met je collega’s.  Wij leveren maatwerk waardoor er veel wisselende werkzaamheden zijn. 
Ben jij de top kandidaat die wij zoeken? Mail dan snel je CV en motivatie naar [email protected] t.a.v. Jessica van den Bos.