Over Serre Exclusief

Serre Exclusief is een vooruitstrevend bedrijf in Twente met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van serres, tuinkamers en veranda’s.

De kracht van ons bedrijf is dat wij naar u luisteren en met u meedenken en plezier hebben in ons werk. U hebt wensen en ideeën, wij hebben de creativiteit en de expertise om ze uit te werken. Tijdens het gehele traject ben u in goede handen: van ontwerp, fabricage, montage en eventueel alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, metselwerk en doorbraken. De complete bouw, alles onder één dak. Met gebruikmaking van de nieuwste technieken en materialen krijgt u een serre uitbouw of tuinkamer van top kwaliteit! Zien we u binnenkort in onze showroom?

Onze kernwaarden

Eerlijk

Eerlijk, open en een directe communicatie. We luisteren goed naar u en denken graag met u mee. Afspraak is afspraak, bij ons weet je waar je aan toe bent. Als wij zeggen dat we iets gaan doen of regelen, dan is dat ook echt zo. Nuchter en realistisch, dat is bij Serre Exclusief niet meer dan normaal.

Ervaren

Serre Exclusief heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring met het bouwen van serres en tuinkamers. Van ontwerp tot oplevering van uw serre, iedere medewerker is bij ons specialist in zijn eigen discipline. Uiteraard leveren wij uitsluitend producten van hoge kwaliteit, maar onze eigen vakmensen zijn onze grootste kracht!

Enthousiast

We werken met een opgewekte, open en positieve houding. Wie enthousiast is, presteert beter. Ons team vindt het werk ook echt leuk. Wij geloven dat een goede werksfeer bijdraagt aan een nog beter eindproduct. Vol trots leveren wij uw serre op!

Wat zijn uw Serre Wensen?

Laat weten wat uw wensen zijn en vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen