Tuinkamer / Veranda

Een tuinkamer of veranda is een verlengstuk van uw woning. Een buitenruimte waarin het ongeacht weer en wind heerlijk vertoeven is.

Waarom een tuinkamer of veranda?

Een tuinkamer of veranda (terrasoverkapping) is een waardevolle aanwinst voor uw woning en tuin. 

Het buitenleven wordt immers steeds belangrijker. 

Met een veranda vergroot je het buitenseizoen met maanden. Met deze extra leefruimte kunt u op elk gewenst moment van uw tuin genieten, zonder u druk te hoeven te maken over een regenbui. 

Mocht u de veranda af willen sluiten met bijvoorbeeld schuifwanden, dan praten we over een tuinkamer. Een tuinkamer is dan ook als het ware een ongeïsoleerde serre, afgesloten van de woonruimte. Met onze glazen schuifwanden, vaak een profielloze oplossing, creëer je een verlengstuk van de tuin waarin het ongeacht weer en wind heerlijk vertoeven is.

No items found.

Verwarmen doet men in een tuinkamer of veranda doorgaans enkel wanneer de ruimte wordt gebruikt. Dit neemt niet weg dat de tuinkamer veelal het hele jaar door gebruikt kan worden. 

De tuinkamers en veranda`s van Serre Exclusief staan bekend om hun degelijkheid, kwaliteit en perfecte afwerking. De daken kunnen overspannen worden met een afmeting van maar liefst 8 meter. Alles is maatwerk, u krijgt een veranda die bij uw huis past en bij uw eigen smaak.  

Ons eigen montageteam zorgt ervoor dat alles vakkundig wordt gemonteerd. 

Benieuwd naar onze prijzen? Bezoek dan onze showroom of vraag een gratis richtprijs aan.

Referenties

Onze modellen

Serre uitbouw

Serre uitbouw

Een serre uitbouw is de perfecte manier om uw huis en tuin met elkaar te verbinden, terwijl u geniet van de elegantie en duurzaamheid van hoogwaardig aluminium. Deze uitbouw biedt niet alleen een prachtig uitzicht en een naadloze overgang naar buiten, maar verrijkt uw woning ook met natuurlijk licht, dankzij de mogelijke toevoeging van een sfeervolle lichtstraat.

Steellook Serre

Steellook Serre

Onze Steellook serre onderscheidt zich door de “staal” uitstraling en subtiele slanke goed geïsoleerde aluminium kozijnen.

Houten Serre

Houten Serre

De houten serre is een meer traditionele uitbouw met een klassieke uitstraling. Ook wel Engelse serre genoemd.

Tuinkamer / Veranda

Tuinkamer / Veranda

Een tuinkamer of veranda is een verlengstuk van uw woning. Een buitenruimte waarin het ongeacht weer en wind heerlijk vertoeven is.

Minimalistische schuifpui

Minimalistische schuifpui

Maak kennis met onze ultra slanke schuifpui voor maximaal glasoppervlak. Deze unieke minimalistische pui is speciaal geschikt voor grote afmetingen.

Wat zijn uw Serre Wensen?

Laat weten wat uw wensen zijn en vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen