Serre uitbouw in Borne

Serre uitbouw in Borne

Nee, ze waren niet echt tevreden met hun woonkamer. Nogal donker, vandaar. Grote tuindeuren, dat zou wel eens uitkomst, lees meer licht kunnen bieden. Maar ja, bij regen kunnen ze niet open, want dan regent het binnen. Tuindeuren met een overkapping: zou ook een optie kunnen zijn. Maar ja, dan heb je nog steeds open zijkanten met nog steeds vrij spel voor wind en regen.

Beetje bij beetje, stap voor stap kwamen ze zo bij de vraag: waarom dan geen serre? En toen ze, bij toeval bij Serre Exclusief (zit in de buurt) terechtkwamen ging het balletje echt rollen. 

Het eerste contact met Serre Exclusief was een en al hartelijkheid en een uiterst plezierige behandeling. Met als resultaat dat hij er staat, hun serre, sinds oktober 2017. Tot meer dan volle tevredenheid. Zo'n beetje het eerste wat ze elke ochtend doen: de deuren van de serre opengooien om meteen volop de frisheid te voelen, te ruiken, te proeven bijna.

No items found.
“ We leven vrijwel in de serre. Ik heb er mijn tafel en computer, zij heeft er haar tafel om te kunnen schilderen. We lezen er de kranten. We ontbijten er. Alleen voor televisiekijken moeten we uitwijken naar elders.”

We leven vrijwel in de serre. Ik heb er mijn tafel en computer, zij heeft er haar tafel om te kunnen schilderen. We lezen er de kranten. We ontbijten er. Alleen voor televisiekijken moeten we uitwijken naar elders. 

Niet zo gek, onze woonkamer van oorspronkelijk 50m2 is met de serre ineens zo´n 25m2 groter. 

In de zomer - al kan het er best warm worden - is de serre natuurlijk helemaal ons domein. Maar de rest van het jaar eigenlijk net zo. Zomer, herfst, winter, lente… Alle seizoen beleven we in en door onze serre veel intenser. 

Heeft zeker te maken met het feit dat de serre (met vloerverwarming) zo goed is geïsoleerd. 

Isolerend glas, perfecte afdichting, geen tocht, in de winter geen ijs op de ramen… Het is er heerlijk toeven. Ons energieverbruik is sinds de serre bijna niets omhooggegaan. 

De samenwerking met Serre Exclusief was vanaf het allereerste moment prima. We hebben onze plannen wel 4 of 5 keer aangepast. Nooit een onvertogen woord van Serre Exclusief.

Elke keer werden er nieuwe tekeningen gemaakt.

De uiteindelijke bouw nam uiteindelijk amper 2 weken. Prima mensen ook, op de werkvloer.

Met de opmerking daar bij - en dat hebben wij ons onvoldoende gerealiseerd - dat de ´kale´ vloer altijd nog 6 weken moet drogen en uitharden. En dat er op die ondervloer dan meestal nog een vloer moet komen. Dat neemt ook meestal nog heel wat tijd. Dan ben je al snel 12 weken verder voor je er echt in kunt, in je serre. Misschien wel een punt om mee te nemen, of in elk geval aan te stippen in het contact met klanten. Net zoals het feit dat je tuin natuurlijk voor een deel zich zal moeten herstellen. 

Zoals al aangegeven, het contact met Serre Exclusief was door en door prettig. Er wordt met je meegedacht, je krijgt antwoorden op je vragen. Ook na de oplevering.

Zo wilden we voor het bevestigen van lampen in onze serre weten of ze daarvoor een paar stukjes serremateriaal konden krijgen: ja hoor, dat kregen ze keurig op maat aangeleverd. Kosteloos.

Toen de rubberen strips rond de ramen in de hele hete zomer op een enkel plekje iets waren geweken, kwam er - ook kosteloos - iemand om het euvel te verhelpen. 

Ja, de aftersales is ook meer dan prima voor elkaar.

Over de naam Serre Exclusief: die is zonder meer van toepassing. Los van dat een serre, zeker met de bijkomende kosten, een prijzige aanschaf is. Het exclusief van Serre Exclusief staat voor kwaliteit. In alles: de klantbenadering, de klantbehandeling, de begeleiding van het proces, de bouw, de zorg en de nazorg… Stuk voor stuk op uitzonderlijk hoog niveau. Exclusief dus.

Referenties

Wat zijn uw Serre Wensen?

Laat weten wat uw wensen zijn en vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen