Blije klanten zit in een uitbouw serre in Dalfsen
Ik heb een eigen aannemer. Plaatsen jullie ook alleen de serre?

Bij Serre Exclusief kunt u terecht voor zowel de bouwkundige werkzaamheden als het plaatsen van de serre. Indien u een eigen aannemer heeft of een deel van de bouwkundige werkzaamheden zelf wil verrichten is dat voor ons geen enkel probleem!

Heb ik een vergunning nodig?

In de afgelopen jaren zijn de regels omtrent een bouwvergunning versoepeld.
Meestal is er voor het bouwen van een serre of tuinkamer geen vergunning nodig. Mocht dit bij u wel het geval zijn dan verzorgt Serre Exclusief de omgevingsvergunning (bouwvergunning), compleet met al het tekenwerk en berekeningen.

Hebben jullie een showroom?

Jazeker, U bent van harte welkom! Klik hier voor meer informatie.

Hoeveel onderhoud heeft een serre nodig?

Het grote voordeel van een aluminium serre is het onderhoudsarme materiaal. Eens in de zoveel tijd schoonmaken met lauw water en eventueel een scheutje mild reinigingsmiddel is al voldoende.

Wat is het verschil tussen een serre en tuinkamer?

Een serre is een volledig geïsoleerde luxe aan of uitbouw aan uw woning. Een eventuele geveldoorbraak behoort hierbij tot de mogelijkheden. Een tuinkamer is als het ware een ongeïsoleerde serre, afgesloten van de woonruimte. Verwarmen doet men doorgaans enkel wanneer de ruimte wordt gebruikt. Dit neemt niet weg dat de tuinkamer veelal het hele jaar door gebruikt kan worden.

Zijn aluminium kozijnen goed geïsoleerd?

Aluminium kozijnen die gebruikt worden voor uw serre zijn thermisch geïsoleerd met drie kamers en hebben een thermische onderbreking in hard kunststof. Uw serre is dus uitstekend geïsoleerd!

Wat is het voordeel van steellook t.o.v. stalen kozijnen?

Onze steellook kozijnen hebben het uiterlijk van staal. Ze zijn echter gemaakt van geïsoleerd aluminium en daarmee rekenen we af met de nadelen van stalen kozijnen. Daarbij zijn aluminium kozijnen onderhoudsarm.

Is een serredak beloopbaar?

Jazeker, u kunt gewoon over het dak lopen. Ook het schilderen van de bovenverdieping is geen probleem. Wij raden u in dat geval aan om het serredak aan de bovenzijde van de gevel even tijdelijk te voorzien van een houten plaat.

Bieden jullie ook financierings mogelijkheden?

Heeft U vragen over financieringsmogelijkheden voor uw serre (uitbouw)? Wij werken samen met Hypotheek Visie. Door de landelijke dekking is er altijd een adviseur bij u in de buurt. Klik hier voor het maken voor een vrijblijvende afspraak met Hypotheek Visie.

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op

Wat zijn uw Serre Wensen?

Laat weten wat uw wensen zijn en vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen